Inschrijving Noord-Holland opent

Inmiddels kunnen wij u melden dat de voorrondes in de provincie Noord-Holland worden gehouden op woensdag 1 en donderdag 2 maart 2017. Locatie is het Mendelcollege in Haarlem (op loopafstand van station Bloeendaal). De voorronde start omstreeks 13.30 uur, verwacht einde omstreeks 20.00 uur.

Vanaf a.s. maandag 28 november 11.00 uur is het mogelijk om uw school in te schrijven voor een van beide via de volgende link: https://hpe.typeform.com/to/Ei3bYN Zoals eerder gecommuniceerd heeft (het moment van) de voorinschrijving geen consequenties voor de definitieve inschrijving. Als u mee wil doen moet u uw school dus vanaf maandag 28 november 11.00 uur inschrijven voor de voorronde op 1 of 2 maart 2017.

Wij hebben slechts 2 x 16 plekken te vergeven, op voorhand is dus met zekerheid te zeggen dat wij scholen teleur moeten stellen. Wij hopen op uw begrip voor deze situatie. 

Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Uw inschrijving is pas definitief als u van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen.

De winnaar van de voorronde speelt eind maart door in de landelijke achtste finales van Op weg naar Het Lagerhuis.