Inschrijven 2016

Inschrijven

Scholen kunnen zich vanaf 19 september 2016 via onze website inschrijven voor deelname aan de voorronde in de provincie waar de school gevestigd is. Aanmelding kan alleen door docenten worden gedaan en aan de deelname zijn geen kosten verbonden. De reeds bekende wedstrijddata zijn te vinden op de site. Van sommige voorrondes is de datum nog niet bekend, in dat geval kan er een voorinschrijving worden gedaan zodat u op de hoogte wordt gehouden.

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en nadere informatie. In een later stadium worden de thema’s en stellingen voor de verschillende wedstrijdonderdelen bekend gemaakt. De inschrijving wordt behandeld op volgorde van binnenkomst, let op: sommige voorrondes kennen een maximum capaciteit.

Schrijf nu in

 

Handleiding

De handleiding voor Op weg naar Het Lagerhuis seizoen 2015-2016 kun je downloaden. In de handleiding staat een uitgebreide beschrijving van alle onderdelen en een opzet voor de dag van de wedstrijd.

Wedstrijdinformatie per provincie

De praktische informatie voor de wedstrijd is te vinden op een aparte wedstrijdpagina per provincie voorronde. Deze is te bereiken via het dropdown menu onder Wedstrijdinformatie.

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen over Op weg naar Het Lagerhuis en het antwoord op die vragen kunt u hier vinden.

Wedstrijdvoorwaarden

Op weg naar Het Lagerhuis kent weinig formele regels. Er zijn wel enkele basisspelregels en die zijn te lezen in de wedstrijdvoorwaarden.